Skip to main content

Dagtur till Båtmässan på Svenska mässan i Göteborg

På Båtmässan finns det ett brett utbud av båtar, tillbehör och utrustning till båt och besättning. Det finns något för alla som är intresserad av vattenliv: båtägare, båtentusiaster, barnfamiljer, fiskeintresserade, pryltokiga vattenälskare och nyfikna nybörjare. Över 250 utställare står till din tjänst och hjälper dig med ditt nästa båtköp, ger tips om underhåll och service samt visar upp mängder av prylar som gör ditt båt- och vattenliv bättre.

På Båtmässans hemsida finns även en översikt av aktiviteter med intressanta föredrag, utbildningar, uppvisningar, barnaktiviteter etc, se www.batmassan.se/aktiviteter/oversikt

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Reseprogram: Dagtur till Svenska mässan i Göteborg

  Vi startar resan vid vårt garage i Nybble utanför Örebro. Ni som kommer med bil kan parkera gratis under resdagen vid vårt garage. Övriga påstigningsplatser efter vägen se länk till påstignings platser.

  Beräknad ankomst ca 12:15 tiden.

  Entré biljett ingår inte i resans pris, men går att välja till.

  Avresa från Svenska mässan 18:00.

  Samma avstigningsplatser som påstigning på väg till mässan.

 • Bra att veta

  Kom i god tid till påstigningsplatsen. Förbered dig på att visa upp resebeviset vid påstigning. Har ni beställt entrébiljett får ni biljetten av chauffören vid påstigning.

  Vi rekommenderar att resan betalas med Swish eftersom det är enklare att återbetala om någon ändring görs i bokningen. Swish och bankgironummer står på resebeviset samt vilken dag vi önskar er betalning, ca 10 dagar före avresa. Obs skriv ocr nr som meddelande vid betalning med Swish

  Resan kan avbokas senast 48 tim före avresa. Gäller även entrébiljett beställd genom Palm & Gyll.

  Minsta antal för resans genomförande är 30 personer.

Karta