Skip to main content

Clarion Hotel Sign

Hotellet ligger på Norrabantorget och är inom gångavstånd från City terminalen, Oscarsteatern, mm.

 

Beskrivning från hotellets egen webbplats: 

På Clarion Hotel Sign gör du mer än bara sover. Hos oss äter du gott och varvar ner på vårt spa mellan shoppingturer och utekvällar i Stockholms city.

Stockholms bästa läge

Clarion Hotel Sign ligger mitt i centrala Stockholm, nära shopping, teatrar, restauranger, klubbar och barer. Du når hotellet på några få minuter från Stockholms centralstation, tunnelbana, tåg, bussar och Arlanda Express. 

Skandinavisk design och arkitektur

Signerat arkitekten Gert Wingårdh är Clarion Hotel Sign hotellet med den skandinaviska designen där du bjuds på spännande intryck i form av konst, design och arkitektur. Hotellet är klätt i granit och glas som tillsammans skapar en reflektion av stadens pulserande kärna och den gröna parken utanför. Väl innanför dörren möts du av en smakfull kombination av material som trä, läder, sten, glaserad keramik och färgat glas. Tillsammans med inslag av grönska och lekande ljuskällor skapas en helt speciell mötesplats.

Även hotellrummen går i den skandinaviska designens tecken - här representeras världsberömda designers så som Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Alvar Aalto och Poul Wolther. Uppdelat i det svenska, norska, finska eller danska våningsplanet kan du själv önska vart just du vill spendera en natt - eller två - it's all up to you!

Kitchen & Table Norrmalm

Sugen på en brunch, lunch eller middag med influenser från Manhattan i ett spännande möte med nordiska smaker? Eller varför inte en klassisk cocktail i baren? Förresten, vi har Not So Classic Cocktails också! I kombination med en mixad barmeny är du välkommen till vår bar och restaurang Kitchen & Table Norrmalm

Härliga sommarmånader då du hellre hänger utomhus? Ta en drink och en bit mat i vår Rooftop bar på åttonde våningen!

Selma City Spa

På åttonde våningen hittar du Selma City Spa, ett levande spa som bjuder på en oas mitt i hjärtat av Stockholm. Med en fantastisk utsikt över Kungsholmen kan du njuta av en drink på terrassen, ta ett dopp i vår uppvärmda utomhuspool, skämma bort dig själv med en välbefinnande spabehandling eller ha en skön relax-stund i loungen. Som hotellgäst har du reducerat pris på inträdet.

Sustainable Stay

Under hela din vistelse hos oss gör vi insatser för att bidra till en hållbar framtid med fokus på FN:s globala mål. Vi strävar efter att vara så hållbara som möjligt och vi tar på oss ansvaret genom att ta de bästa valen åt alla som befinner sig innanför våra väggar.

Det ska vara lätt att göra rätt, och därför är Sustainable Stay en del av din vistelse. För att se exakt vad vi gör under dygnets alla timmar hämtar du en blankett i vår reception och klickar i vilka aktiviteter du är en del av. Därmed är även du en del av Sustainable Stay. Målet är att alla boxar används och på så vis är du med och bidrar till FN:s globala mål tillsammans med hotellet.

Handikappanpassade rum

Clarion Hotel Sign erbjuder rum anpassade för att vara tillgängliga för rullstolsburna gäster men även för hörsel- och synskadade. Kontakta oss för mer information om våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Upplev det bästa av Skandinavien, mitt i Stockholm - välkommen till Clarion Hotel Sign!

Fritextsökning

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
3/12BussTootsie på Oscarsteatern 2 dagars resaMer än 82 695:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Palm & Gyll
Nybble 6
719 91 Vintrosa