Skip to main content

A Show Larger Than Life

Efter en succésäsong på Hamburger Börs i Stockholm flyttar ”A Show Larger Than Life” till Rondo och Göteborg. Showen hyllar boyband-erans största hits och många av de svenska upphovspersoner som erövrat en hel värld.

Tio av Sveriges främsta liveartister med bl.a. David Lindgren, Boris René, Greg Curtis, Erik Segerstedt och Mattias Andréasson levererar denna låtskatt med ett nytt sound, fängslande sceneffekter och mästerlig koreografi. En nostalgikick skapad med storslagen finess och live-eufori, dedikerad alla partysugna musikälskare. Allt förpackat av Sveriges bästa showkrog Rondo, där mat, musik, show och efterfest blir en helkväll att minnas.

Vi bor på hotell Gothia Towers, ett stenkast från Rondo. När vi kommer till Göteborg har vi några timmar till fritt förfogande innan vi tar plats på Rondo för att äta en latinamerikansk inspirerad meny i tre serveringar. Rondo var tidigare ett danspalats och hette på 1940-talet Rotundan men byggdes 1997 om till showkrog och har genom åren etablerat sig  som en av Sveriges främsta showkrogar. Artister som After Dark, Ola Salo, Lena Philipsson och många fler har förgyllt Rondo genom åren med underhållning i världsklass.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1

  Avresa enligt schema från Örebro mot Göteborg. Vi stannar efter vägen för rast och möjlighet till lunch. Beräknad ankomst till Göteborg fram på eftermiddagen. Vi checkar in på vårt hotell som ligger tvärs över gatan till Rondo. Resten av eftermiddagen förfogas fritt. Vi samlas utanför Rondo kl 18.15 för att gemensamt gå in till middagssittningen.

  Showen börjar kl 20.30 och varar i 1 tim och 30 min. Efter showen är det efterfest med DJ. Observera att Rondo tillämpar 18 årsgräns på denna show (13 år i målsmans sällskap).

 • Dag 2

  Vi börjar dagen med en härlig frukostbuffé på hotellet och checkar ut senast kl 11:00.

  Avresa från hotellet kl 11:00. Vi räknar med en rast efter vägen och att vara åter i Örebroområdet vid 16-tiden

 • Resefakta

  Ingår i resans pris:
  Resa i modern turistbuss
  Del i dubbelrum på hotell Gothia Towers i Göteborg
  Showbiljett "A Show Larger Than Life" och efterfest med DJ
  Sharingmeny med latinamerikanska influenser i tre serveringar på Rondo
  Säsongsinspirerad frukostbuffé


  Tillkommer:
  Ev dryck, garderobsavgift, övriga måltider, enkelrumstillägg. Se under rubriken "Inför resa" på vår hemsida vad som gäller angående avbeställningsskydd och reseförsäkring.

  Resan är en evenemangsresa vilket innebär att anmälningsavgiften är lika med kostnaden för evenemangsbiljett samt en administrativ avgift och betecknas som expeditionsavgift vid ev avbokning och återbetalas ej. I övrigt se resevillkor för evenemangsresor.

 • Parkeringsmöjlighet i Nybble utanför Örebro

  Kostnadsfri parkering finns vid Palm & Gyll för våra resenärer under resdagarna. Vägbeskrivning finns att få, eller se google maps.

  För mer information, klicka på rubrik "Inför resa" på startsidan på vår hemsida.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Nybble Palm & Gyll Buss Nybble 6 719 91 Vintrosa 09:30
Örebro Resecentrum hpl A 10:00
Adolfsberg Hpl Korkyrkan ( Under gångbron ) 10:05
Marieberg Hpl Gamla Kumlavägen 10:07
Mosås Hpl Mosås 10:08
Kumla Resecentrum 10:20
Brändåsen Cirkle K ( Obs parkeringsavgift ) 10:30
Laxå HPL Laxå E20 ( Rastpunkt ) 10:45
Finnerödja Hpl E20 ( ficka mitt för kyrkan på E20 riktning Mariestad ) 10:55
Hova Circle K Truck diesel Hova 11:02
Lyrestad Hpl E20 vid Göta kanal 11:10
Mariestad Rattugglan vid macken/restaurangen 11:30
Götene Rasta / Preem 12:45
Skara Informations ficka Skaraborgsgatan (utanför Jula butik) 13:00

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
1/11BussGothia Towers & Upper HouseMer än 83 995:-Boka

Hotell

Övernattning dag 1 - 2

Gothia Towers & Upper House
I Gothia Towers tre glittrande torn erbjuder Gothia Towers & Upper House smakfullt inredda rum i två hotellkoncept, med allt från prisvärda standardrum på Gothia Towers & Upper House till det mer extr...