Skip to main content

Dagtur till Antikmässan på Stockholmsmässan i Älvsjö

Antikmässsan i Stockholm, är en årlig händelse som lockar besökare från hela landet. Mässan äger rum på Stockholmsmässan i Älvsjö och har funnits sedan 1970-talet. Den är ett populärt tillfälle för såväl professionella samlare som nybörjare att hitta unika föremål och antikviteter.

Mässan har ett brett utbud av olika saker att erbjuda med allt från möbler och konstverk till silver och glas. Du hittar allt från vackra antika möbler som kronan på verket till ditt hem till unika föremål som du kan samla på. Det finns alltid något för alla smaker och plånböcker.

Men Antikmässan i Stockholm är inte bara en mötesplats för försäljning av antikviteter. Mässan är också en bra möjlighet att lära sig mer om olika antikviteter och hur man kan vårda och bevara dem på bästa sätt. Det finns olika föredrag och seminarier under mässan som riktar sig till den som vill lära sig mer om antikviteter.

Antikmässan i Stockholm är en händelse som verkligen har något för alla. Oavsett om du är professionell samlare eller bara är nyfiken på antikviteter, så finns det något för dig att upptäcka på mässan. Så missa inte chansen att åka med oss till Antikmässan i Stockholm!

Parallellt med Antikmässan i Älvsjö är även Allt för sjön för den båtintresserade.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Reseprogram: Dagtur till Antikmässan på Stockholmsmässan i Älvsjö

  Vi startar resan vid vårt garage i Nybble utanför Örebro. Ni som kommer med bil kan parkera gratis under resdagen vid vårt garage. Övriga påstigningsplatser efter vägen se nedan.

  Beräknad ankomst till mässan vid 10:15 tiden

  Entré biljett kan bokas när ni bokar resan men ingår inte i resans pris.

  Avresa från mässans östra entré 17:00

  Samma avstigningsplatser som påstigning på väg till mässan

 • Bra att veta

  Kom i god tid till påstigningsplatsen. Förbered dig på att visa upp resebeviset vid påstigning. Har ni beställt entrébiljett får ni biljetten av chauffören vid påstigning.

  Vi rekommenderar att resan betalas med Swish eftersom det är enklare att återbetala om någon ändring görs i bokningen. Swish och bankgironummer står på resebeviset samt vilken dag vi önskar er betalning, ca 10 dagar före avresa. Obs skriv ocr nr som meddelande vid betalning med Swish

  Resan kan avbokas senast 48 tim före avresa. Gäller även entrébiljett beställd genom Palm & Gyll.

  Minsta antal för resans genomförande är 30 personer.