Skip to main content

Clarion Collection Hotel Fregatten

Att bo på Clarion Collection Hotel Fregatten är som att bo mitt i Varbergs historia. Hotellet ligger i stadens vackra hantverks- och kulturkvarter, med havet runt hörnet, och är inrett i varm, nordisk design. Färginspirationen är hämtad från klippor, sand, hav och segel.

Centralt läge

Hotel Fregatten är centralt beläget i Varberg, endast 200 meter till strandpromenaden och 400 meter till centrum, med Torget och dess utbud av butiker, restauranger och kaféer. Dessutom har du Varbergs största attraktioner på behagligt avstånd, som Societétshuset,  Societétsparken och Varbergs Fästning. Via Östra hamnvägen tar du dig enklast till hotellet.   

Cash free

Clarion Collection Hotel Fregatten är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Fika och kvällsmat ingår varje dag

Frukosten ingår självklart i rumspriset. Det gör också vårt eftermiddagskoncept med fika, och inte minst vår kvällsmat på kvällen. Du kan läsa mer under Serviceutbud. Hotellet har också en egen lobbybar.

Hotellets historia

Området som Clarion Collection Hotel Fregatten ligger i har en händelserik historia. Hotellbyggnaden var tidigare ett frys- och packhus och runt om i hotellet hittar du detaljer som skvallrar om stadens långa historia som sjöfartsstad, kurort och cykelstad. Varberg har länge varit ett sjöfartsnav och en populär bad- och kurort. Men det är även här som Monark och Crescent tillverkat sina cyklar genom åren.

Mötesrum

Vår konferensavdelning har tre konferensrum med plats för upp till 65 personer.

Foto: Västerkulla hotel 2023

Fritextsökning

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
1/7BussGlanshammars Trädgårdsförening Göteborg och Vargaslätten 230701 Mer än 82 595:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Palm & Gyll
Nybble 6
719 91 Vintrosa