Skip to main content

Musikalen De' e' det här vi kallar kärlek

Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley är bara några av de 26 schlagerhits som tillsammans bygger denna feel good musikal. Efter en publik- och kritikerrosad världspremiär i Malmö kommer nu succémusikalen äntligen till Stockholm hösten 2024 med premiär 26 september på Göta Lejon!

Lasse Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg är personerna som är obesegrade i antal odödliga schlagerhits. Deras stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. Just den låtskatten är grunden i den nyskrivna Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek!

Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek förvaltas låtarna kärleksfullt av regissören Hans Marklund och tillsammans med ett kreativt team och en oslagbar ensemble så skrivs ny musikhistoria. Detta 40 år efter Carolas vinst i Melodifestivalen och låtarnas frammarsch i de svenska TV-apparaterna, radiokanalerna och i lurarna till din Walkman.

Handling: 
Året är 1985. Melodifestivalen är på väg utför och tappar tittare. Sveriges Television gör då en storsatsning med den största talangtävlingen någonsin. Nu är den på väg till den lilla staden Målinge. På gatorna, i hemmen och i butikerna förbereder man för den stora showhändelsen som ska sätta Målinge på kartan. Mitt i förberedelserna anländer, för stadens invånare, en rad obekanta personer och den invanda småstadslunken sätts snabbt ur spel…

Leta fram fjäderboan, glitterblåsan och schlagerslipsen och gör er redo för schlagermusikalen som kommer att sätta nya spår i våra hjärtan!

I rollerna: 
Elisa Lindström, Magnus Skogsberg, Robert Rydberg, Stefan Clarin, Frida Bergh, Rebecka Landing, Elin Malmborg, Daniel Stigberger, med flera.

 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Reseprogram: Dagsresa till Musikalen De'e' det här vi kallar kärlek

  Resan startar vid vårt garage i Nybble. Ni som kommer med bil kan parkera gratis under resdagen vid vårt garage. Övriga påstigningsplatser efter vägen är Kumla, Örebro Resecentrum, Arboga, Kungsör, Eskilstuna och Strängnäs.

  Beräknad ankomst till Stockholm vid 12:30-tiden. Tiden fram till kl 15 förfogas över på egen hand.

  Avfärd hemåt efter föreställningens slut. Under hemresan serveras smörgås och dryck. Beräknad tid för ankomst till Örebro ca kl 20.30.

 • Resefakta

  Ingår i resans pris:
  Bussresa
  Bussfika på hemvägen (smörgås och dryck).
  Musikalbiljett på parkett.


  Tillkommer:
  Ev dryck, garderobsavgift, övriga måltider, avbeställningsskydd, reseförsäkring.

  Resan är en evenemangsresa vilket innebär att vid avbokning betecknas kostnaden för evenemangsbiljett samt en administrativ kostnad som expeditionsavgift.

  I övrigt se resevillkor för evenemangsresor.

 • Parkeringsmöjlighet i Nybble utanför Örebro

  Kostnadsfri parkering finns vid Palm & Gyll för våra resenärer under resdagarna. Vägbeskrivning finns att få, eller se google maps.

  Länk för mer info: https://palmochgyll.se/pnybble

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Nybble Palm & Gyll garage 09:00
Kumla Busstation 09:25
Mosås Hpl Mosjö Kyrka 09:32
Adolfsberg Hpl Korskyrkan 09:40
Örebro Resecentrum hpl N 10:00
Örebro Svampen Hpl Svampen 10:02
Götlunda Macken / Fårtallen 10:15
Arboga Cirkel K 10:30
Kungsör OKQ8 10:40
Eskilstuna Preem Gårdskälsgatan 11:00
Strängnäs Circle K Biskopskvarn 11:20

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
3/11Buss Mer än 81 595:-Boka