Skip to main content

Mamma Mia! The Party på Rondo

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är du och din familj, kompisgäng eller varför inte kollegorna på jobbet välkommen med till Mamma Mia! The Party på Rondo i Göteborg i december!

Musikalen Mamma Mia! började som ett experiment. Vad skulle hända om man om man vävde ihop en story runt befintliga sånger, och använde låttexter och dialog för att berätta den? Jo, det verkade fungera. Sen kom filmen och både den och musikalen blev stora succéer. De verkar göra folk glada och skapar feststämning – och alla älskar ju ett party! Idén för ännu ett experiment började växa. Kanske kunde man ha ett party i Mamma Mia-miljö? Men exakt hur skulle en sån miljö se ut? Ja, den mest uppenbara platsen för ett sådant party skulle förstås vara i en taverna på ön Skopelos, där de flesta exteriörerna i Mamma Mia-filmen spelades in.

Den här fiktiva och underbart exotiska grekiska tavernan och dess lika exotiska värd, Nikos, har nu magiskt förflyttats till Sverige. Första gången du går genom dörren kommer det att kännas som om du hamnat i hjärtat av en grekisk paradisö! Du kommer att serveras en fantastisk trerätters medelhavsinspirerad meny, dricka, sjunga, dansa och bara ”having the time of your lives” (sorry) i en Mamma Mia-värld.

Oavsett vädret utanför är det alltid en varm och vacker sommarkväll på Nikos taverna! Det kan komma att spelas en och annan ABBA-låt också!

Passa på - det här är sista säsongen Mamma Mia! The Party arrangeras på Rondo.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1

  Avresa enligt schema från Örebro mot Göteborg
  Vi stannar efter vägen för rast och möjlighet till lunch. Beräknad ankomst till Göteborg vid 15 tiden.
  Vi checkar in på vårt hotell som ligger inom gångavstånd till Nordstan. Vi åker buss gemensamt till showen.

 • Dag 2

  Vi börjar dagen med frukost på hotellet och checkar ut senast kl 11:00. Bagaget kan lämnas i hotellets bagagerum. Resten av dagen fram till 15:00 förfogas över på egen hand. Kanske lite julklappsshopping i närbelägna Nordstan?
  Avresa från hotellet kl 15:00. Vi räknar med en rast efter vägen och att vara åter i Örebroområdet vid 20-tiden

 • Resefakta

  Ingår i resans pris:
  Bussresa
  Del i dubbelrum på Comfort Hotel Göteborg
  Frukost
  Showbiljett "Mamma Mia! The Party" med 3-rättersmiddag på Rondo
  Busstransfer till showen från hotellet

  Tillkommer:
  Ev dryck, garderobsavgift, övriga måltider, ev taxiresa från showen, enkelrumstillägg, avbeställningsskydd, reseförsäkring.

  Resan är en evenemangsresa vilket innebär att vid avbokning betecknas kostnaden för evenemangsbiljett samt en administrativ kostnad som expeditionsavgift.

  I övrigt se resevillkor för evenemangsresor.

 • Parkeringsmöjlighet i Nybble utanför Örebro

  Kostnadsfri parkering finns vid Palm & Gyll för våra resenärer under resdagarna. Vägbeskrivning finns att få, eller se google maps.

  Länk för mer info: https://palmochgyll.se/pnybble

Karta

Hotell

Övernattning dag 1 - 2

Comfort Hotel Göteborg
Välkommen till Comfort Hotel Göteborg! Hotellet hittar du mitt i centrum på Skeppsbroplatsen, granne med Göta älv och bara tio minuter från Avenyn. Göteborg börjar här - I Skeppsbrohuset, en av Göteb...
Resekalender
29/2Fårfest i Kilfrån 345:-
1/3Fårfest i Kilfrån 345:-
2/3Fårfest i Kilfrån 345:-
3/3Änglagård Musikalenfrån 1 295:-
8/3Antikmässanfrån 295:-
Kontakta oss